top of page

Acupunctuur is onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Het heeft een positieve invloed op de energiehuishouding en het versterkt het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Nieuwe positieve

energie

Ontspant, activeert, verjongt en verlicht pijn

Acupunctuur

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Het is gericht op het harmoniseren van de stroming van Qi (energie) van het lichaam. Dit versterkt het natuurlijke genezingsvermogen en heeft een positieve invloed op de energiehuishouding. Het welbevinden en de natuurlijke weerstand worden direct verhoogd.

 

Door flinterdunne naaldjes in te brengen op de meridianen (energiebanen) in het lichaam worden blokkades opgeheven en klachten verlicht. Acupunctuur ontspant, activeert, verjongt en verlicht pijn.

 

Bij elk consult wordt de energie van de meridianen doorgemeten met de AcuGraph, een intelligente tool die real-time inzicht geeft in de verdeling van de Qi in het lichaam om gericht te behandelen. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat acupunctuur therapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page