top of page

Op de juiste manier ademen is essentieel voor een goede gezondheid. Goed ademhalen stimuleert alle vitale processen in het lichaam. Ademcoaching werkt bevrijdend bij stress en traumaverweking.

Adem in, 

adem uit.

Geeft lucht aan je leven

Ademcoaching

Bij ademcoaching leren klanten om bewust en op een juiste manier te ademen. Hierdoor worden lichamelijke klachten verzacht en wordt de mentale gezondheid versterkt. Klanten voelen zich fitter en komen terug in hun oerkracht.

 

Ons adempatroon is gekoppeld aan onze gedachten en emoties. Spanningen en lichamelijke klachten zijn van grote invloed op onze ademhaling. Onderdrukte emoties kunnen vast gaan zitten in het lichaam waardoor de energiestroom wordt geblokkeerd. Hierdoor kunnen fysieke en emotionele klachten ontstaan zoals stress, hyperventilatie, somberheid, slecht slapen, angst en pijn. Een juist adempatroon kan deze klachten verlichten.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat ademcoaching voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page