top of page

Ayurveda is een eeuwenoude levenswetenschap gebaseerd op de natuur. Ze gaat ervan uit dat ieder mens een unieke Ayurvedische constitutie heeft. 

Disbalans in deze constitutie kan worden opgeheven door aanpassingen in voeding, leefwijze en beweging en het volgen van behandelingen waaronder massages.  

Disbalans & balans

Kennis van het leven op basis van de natuur 

Ayurveda

Ayurveda staat voor ‘kennis van het leven’ en vindt zijn oorsprong in de Veda’s, ruim 5000 jaar oude Indiase geschriften. Het is een holistische leef- en geneeswijze, gebaseerd op de natuur.  Ze gaat ervan uit dat ieder mens een unieke Ayurvedische constitutie heeft. Wanneer je in balans leeft met deze unieke constitutie ben je volledig gezond van lichaam en geest. Onbalans zorgt voor klachten. 
 
Door middel van uitgebreide diagnostiek wordt de oorzaak van een eventuele onbalans vastgesteld. Met aanpassingen in voeding, leefwijze en beweging en het volgen van bepaalde behandelingen zoals massages wordt geprobeerd de balans weer te herstellen. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat ayurvedatherapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page