top of page

De combinatie van een voedende massage met kruiden en olieën en een detox in een Ayurvedische Swedena (stoomcabine) werkt verlichtend bij gewrichtspijn, kalmerend bij stress en maakt de huid glanzend en stralend.        

Verlichtend, kalmerend en stralend

Voedende en kalmerende massage

Ayurvedische Abhyanga Massage

Traditionele Ayurvedische Abhyanga massage is een volledige lichaams- en hoofdmassage met warme Ayurvedische kruidenolie. De kruidenolie wordt afgestemd op de constitutie van de klant en wordt in het lichaam gemasseerd. 

De massage wordt afgesloten met een sessie in de Swedana: een traditionele Ayurvedische stoomcabine. De warme stoom zorgt ervoor dat de poriën zich openen en de werkzame stoffen nog dieper kunnen worden opgenomen. Ook worden door het zweten gifstoffen uitgescheiden. 

 

De Ayurvedische Abhyanga massage kalmeert het zenuwstelsel, bevordert de bloedcirculatie en reinigt het lymfesysteem. Daarnaast versterkt het de lichaamsweefsels, smeert het de gewrichten en hydrateert en versterkt het de huid en het haar.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat Ayurvedische Abhyanga Massage voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page