top of page

Bij Cupping therapie wordt het bindweefsel van de huid grondig gereinigd.er wordt op de huid een vacuüm gecreëerd waardoor afvalstoffen kunnen worden verwijderd. 

Cupping

Traditionele Chinese detox massages

Cupping therapie

Cupping is een eeuwenoude Chinese massagemethode die bij uiteenlopende indicaties kunnen worden ingezet. 

 

Bij Cupping massage worden kleine 'cups' op de huid geplaatst. 

 

Cupping therapie wordt bij The Innersense aangeboden in de detox fase van het behandelplan en bij de verlichting van pijn in de nek, de schouders en de rug. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat cupping en guasha therapie voor jou kan betekenen. 


Laat je gegevens achter en ontvang vrijblijvend extra informatie.

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page