top of page

Bij EMDR wordt het natuurlijke verwerkingssyteem gestimuleerd. Traumatische ervaringen worden gekoppeld aan nieuwe stimuli waardoor de negatieve lading verdwijnt.

Nieuwe positieve

stimuli

Effectieve traumaverwerking

EMDR

Veel mensen hebben, bewust of onbewust, last van onverwerkt trauma. Onverwerkt trauma kan leiden tot een sterk gevoel van onbehagen maar ook tot ernstige fysieke klachten. 

EMDR is een therapie uit de psychologie gericht op het verwerken van traumatische gebeurtenissen. EMDR wordt zowel in de reguliere geneeskunde als in de natuurgeneeskunde met veel succes ingezet.

Tijdens de therapie vraagt de therapeut aan de klant om terug te denken aan de nare gebeurtenis en het negatieve gevoel dat erdoor wordt opgeroepen te omschrijven. Door het aanbieden van visuele, auditieve of fysieke stimuli wordt de negatieve lading van deze gebeurtenis vervangen door een positief gevoel.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat EMDR therapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page