top of page

Tijdens EMS training worden spiersamentrekkingen opgewekt m.b.v. elektronische impulsen. Deze therapie leidt tot sterkere spieren en een betere conditie.

Sterkere spieren, betere conditie

Elektronische spierstimulatie

EMS

EMS of Elektro Musculaire Stimulatie is het opwekken van spiercontracties met behulp van elektronische impulsen. De elektronische impulsen zorgen ervoor dat de spieren samentrekken op eenzelfde manier als bij inspanning. Die impulsen worden gegenereerd door een EMS apparaat. Een speciaal vest zorgt ervoor dat de impulsen op de juiste plek boven een bepaalde spiergroep worden afgegeven. 

EMS kan worden gebruikt voor conditieverbetering en voor spierversterking. Een EMS training kan ook ondersteunend werken bij het tegengaan van cellulitis.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat EMS therapie voor jou kan betekenen.

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page