top of page

Bij hormoontherapie worden verstoringen in de hormoonbalans hersteld m.b.v. voeding of voedingssupplementen.  

Balans

Het in balans brengen van de hormoonhuishouding:

Hormoontherapie

Hormoontherapie start met een grondige analyse van het bloed door middel van donkerveld microscopie gecombineerd met een twaalf punts hormonale huidplooimeting. Op twaalf plekken verspreid over het lichaam worden de huidplooien gemeten. De verhoudingen tussen de meetpunten geven de verhoudingen tussen de verschillende hormonen aan. Zo wordt een persoonlijk hormonaal profiel bepaald. Dit hormonale profiel houdt onder andere verband met de hoeveelheid vet die op een bepaalde plaats in het lichaam wordt opgeslagen. Een hormonale disbalans draagt dus bij aan een disbalans in de vetopslag. 

  

Aan de hand van de resultaten van de analyse wordt op natuurlijke wijze gewerkt aan het in balans brengen van de hormoonhuishouding. Met als resultaat dat onze klanten zich jonger en vitaler gaan voelen en uiteindelijk zelfs vet kwijtraken op hun specifieke probleemgebieden. 

  

Gebaseerd op hun hormonale profiel krijgen onze klanten  een persoonlijk voedings-, trainings- en suppletieschema. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat hormoontherapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page