top of page

De warmte van infraroodlicht dringt diep door in het lichaam, waar het bijdraagt aan een goede bloedcirculatie en het verwijderen van afvalstoffen via de lymfe. Infraroodlicht werkt ook verzachtend bij pijn.

Warmte voor het lichaam

Stimuleert de bloedsomloop

Infraroodtherapie

Infraroodtherapie staat bekend onder verschillende namen, waaronder photobiomodulatie en low level laser therapie. Het is een vorm van warmte therapie die een groot aantal lichaamseigen processen ondersteunt.

 

Door de toevoer van warmte verwijden de bloedvaten zich. Dit heeft een positieve invloed op de microcirculatie (bloedsomloop door de kleinste vaten van het lichaam) en de levering van zuurstof aan de cellen. Door de verbeterde microcirculatie zijn de lymfeklieren beter in staat de afvalstoffen die ze uit het lymfevocht hebben gehaald af te voeren.

 

Verder levert infraroodtherapie een positieve bijdrage aan de productie van de neurotransmitter serotonine (werkt verzachtend bij pijn), de productie van cel energie en de aanmaak van collageen.  

Wat is het precies?

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

Download hier onze wetenschappelijke onderbouwing.

Wil je meer weten?

bottom of page