Het body boost bed gebruikt lasers met een lage lichtfrequentie (photobiomodulatie techniek). Het werkt bij huidproblemen en gewrichtspijnen, bevordert de aanmaak van collageen en ondersteunt het lymfesysteem en het immuumsysteem.

Lichttherapie

Body boost bed

Lichttherapie

Het body boost bed gebruikt lasers met een lage lichtfrequentie waarbij het volledige spectrum aan infraroodlicht wordt ingezet. Het werkt bij huidproblemen en gewrichtspijnen, bevordert de aanmaak van collageen en ondersteunt het lymfesysteem en het immuunsysteem. Het body boost bed heeft naast het volledige spectrum aan infraroodlicht ook blauw licht met antibacteriële werking.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat  lichttherapie voor jou kan betekenen. 

Wat wil je?

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

Download hier onze wetenschappelijke onderbouwing.

Wil je meer weten?