top of page

Lifestylecoaching helpt klanten op weg naar een beter gevoel van welzijn. De klant wordt begeleid en uitgedaagd om te  bepalen welke waardes voor hem belangrijk zijn, zowel op mentaal als fysiek vlak.

Beter gevoel van welzijn

Word gezond en gelukkig

Lifestylecoaching

Een lifestylecoach of vitaliteitscoach ondersteunt mensen die zelf verantwoordelijk willen zijn voor hun welzijn maar niet goed weten hoe ze dat moeten doen.  Een verandering van leefstijl betekent namelijk meer dan het aanpassen van het voedingspatroon en het beginnen met bewegen of sporten. Bestaande patronen zijn vaak moeilijk te doorbreken en kunnen de wil om te veranderen in de weg staan. Een lifestylecoach begeleidt klanten deze stap toch mogelijk te maken.  

 

Samen met een coach leren klanten te bepalen welke waardes voor hen van belang zijn. Dat gebeurt aan de hand van de vijf dimensies van vitaliteit: het denken, het voelen, de fysieke conditie, het zelfbeeld en de wil om in actie te komen: de pro-activiteit. Vitaliteitscoaching is een nuchtere en gerichte therapie die direct hulp kan bieden bij het in balans brengen van deze dimensies. Daarbij is de aandacht meer gericht op kansen in de toekomst dan op eventueel trauma uit het verleden. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat lifestylecoaching voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page