top of page

Bij mineraaltherapie worden verstoringen van de mineraalhuishouding weer in balans gebracht m.b.v. voeding of voedingssupplementen.       

Nieuwe balans

Het in balans brengen van de mineraalhuishouding

Mineraaltherapie

Bij mineraaltherapie wordt aan de hand van een anamnese bepaald of er sprake is van verstoringen in de mineraalhuishouding. Met behulp van voeding of voedingssupplementen kunnen die worden verholpen.

 

Mineralen zijn de bouwstenen van het leven. Ze spelen een rol bij alle belangrijke processen in ons lichaam. Mineralen zijn onmisbaar voor de aanmaak van o.a. hormonen, enzymen, aminozuren, vetzuren en eiwitten. Ook voor de afvoer van toxines zijn mineralen van groot belang.

 

Een tekort aan mineralen kan fysieke problemen geven, zoals een verminderde weerstand of ziekte. Omdat het menselijk lichaam niet in staat is zelf mineralen aan te maken, is het noodzakelijk ze via voeding in voldoende mate binnen te krijgen.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat mineraaltherapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page