top of page

Het menselijk lichaam bestaat voor minstens 50% uit water. Als baby is dit ongeveer 75% en naarmate we ouder worden neemt dit af, mede door een gebrek aan hyaluronzuur.

 

Hyaluronzuur is cruciaal om water in ons lichaam vast te houden en reguleren. Door dit, samen met zout uit de Dode Zee voor vitale mineralen en vitamine C, aan te bieden wordt het lichaam weer in staat gesteld de natuurlijke processen uit te voeren en weefsels te herstellen.

Veel innerlijke en uiterlijke gezondheidsvoordelen

Herstel de weefsels van je lichaam

NANO

THERAPIE

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

Door de ingrediënten te reduceren tot nanodeeltjes van 20 tot 600 Nm (nanometer) kunnen ze gemakkelijk tot diep in de huidlagen getransporteerd worden, uw eigen lichaam fungeert hierbij als een “spons”, en het wordt door de cellen geaccepteerd als organisch en voedingsrijk materiaal.

 

De gezondheidsvoordelen zijn zowel innerlijk, zoals weefselherstel na een operatie en bij gewrichtsklachten, als uiterlijke verjonging. De nanotherapie kan goed ter aanvulling ingezet worden van een medische behandeling om het proces te ondersteunen.

Wat doet deze therapie?

Klik op de knop hieronder.

Wil je de onderbouwing weten van deze therapie? 

Testimonials

Patiënt

Frits Hamel

Ik heb veel last gehad van een corona besmetting, de klachten gingen maar niet over.


Na een paar weken hypoxie therapie voelde ik me stukken beter.

Patiënt

Sherry Kent

Mede dankzij de steun en de begeleiding van therapeuten van The Innersense Natural Medical, ben ik positief en succesvol door chemo en radiotherapieën gegaan.

 

Door de Intermittent Hypoxie training, is mijn ademhaling meer ontspannen, mijn geest helderder en mijn energie terug. 

Patiënt

Maritza Rijn

Ik heb een drukke en onregelmatige baan. 


De intermittent hypoxie training bij The Innersense helpt me om tot rust te komen en mijn werk goed aan te kunnen.

Bekijk onze video!

Wil je direct even kijken hoe een waterstof behandeling eruit ziet bij ons? Mooi! Kijk dan even onze video! Krijg je ook direct een uitleg van de werking.

Direct een afspraak inplannen?

We hebben het zo simpel mogelijk gemaakt. Als je op de knop drukt, kan je direct een afspraak inplannen op de tijd die jouw uitkomt. 

bottom of page