top of page

Diagnostiek is het signaleren van problemen in het lichaam m.b.v. moderne natuurgeneeskundige technieken waaronder bloedonderzoek en donderveld microscopie.

Natuurgeneeskunde & diagnostiek

Signaleren van problemen in het lichaam

Natuurgeneeskunde diagnostiek

Bij The Innersense staat het welzijn van onze klanten centraal, hun kwaliteit van leven in de meest brede zin van het woord. We werken volgens het principe van The circle of well-being, waarbij naast diagnostiek ook therapie, voeding en beweging worden ingezet.

 

Elke klant krijgt een uitgebreid intakegesprek waarin we zijn persoonlijke situatie zo breed mogelijk in kaart brengen, inclusief de medische geschiedenis. Vervolgens voeren we verschillende diagnostische onderzoeken uit. We doen bloedonderzoek, bepalen waar zich in het lichaam bio-energetische blokkades bevinden en maken een ECG (hartfilmpje) van het hart om te zien hoe het lichaam stress verwerkt.

 

De onderzoeksresultaten en de persoonlijke gegevens worden besproken in een integraal therapeutenoverleg, waarna een individueel behandelprogramma wordt opgesteld. Dit behandelplan, gericht op herstel van het innerlijk evenwicht en het bereiken van een situatie van welzijn, wordt binnen twee weken na de intake met de klant besproken.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat natuurgeneeskunde voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page