Colon Hydrotherapie

Onze weerstand wordt voor 80% bepaald in de darmen. Hier wordt immuniteit en onvatbaarheid voor ziekten opgebouwd. Colon hydrotherapie is een zachte doch effectieve manier om het lichaam te helpen reinigen. Bij symptomen als energievermindering, stemmingswisselingen, migraine, huidklachten, schimmelinfecties, obstipatie of een verminderde weerstand zal colon hydrotherapie een positief effect teweegbrengen.

New Colonics past de ‘Personal flow’ methode toe. De behandeling wordt hierbij aangepast op de behoeften en signalen van jouw lichaam. Het is een ontspannen behandeling waarbij de dikke darm grondig schoongespoeld wordt met gefilterd water op lichaamstemperatuur en waarbij je buik zacht gemasseerd wordt. Resten van giftige afvalstoffen, candida en gasvorming zullen tijdens de behandeling worden afgevoerd en de natuurlijke peristaltiek van de darm zal worden gestimuleerd. 

Iedere behandeling wordt afgesloten met een probiotica infusie om de samenstelling van je darmflora te herstellen. New Colonics maakt gebruik van Bio Kult probiotica. Wanneer gewenst mag je ook je eigen probiotica meenemen. Tijdens de behandeling kan je wat rillerig worden. Om de behandeling zo comfortabel mogelijk te laten zijn raden we je aan om prettig zittende bovenkleding aan te trekken en dikke sokken mee te nemen. Tevens is er een mogelijkheid om na de behandeling te douchen.