The Innersense

The intentional use of attention.

Je zintuigen vertellen jou wat jij nodig hebt. Ze vormen een geheel, zijn alomvattend en verbindend. Door te luisteren naar je zintuigen beïnvloed jij je eigen well-being. Het aanbod van The Innersense sluit hier naadloos op aan. Wij zijn er voor iedereen die zich bewust bezig houdt met zijn of haar eigen welzijn.

In ons complex aan de Van Ostadestraat in Amsterdam vind je een wereld van 1200m2 volledig toegespitst op welzijn, doordacht vanuit een holistische visie. Zo bieden we onder andere yoga, floating, cupping massage’s en infraroodsauna’s aan. Op het gebied van food bieden we niet alleen een bakker, biologische groenteafdeling en juice bar maar ook een breed scala aan (vegan) superfoods, kruidenierswaren en supplementen. Daarnaast werken we samen met specialisten als natuurgeneeskundigen, hydrotherapeuten, detox experts en natuurvoedingsdeskundigen.  

Jouw welzijn is onze zorg. Daarom werken we alleen samen met de beste specialisten, gebruiken we de beste producten en bieden we unieke behandelingen om jou datgene te geven waar je behoefte aan hebt. 


Voor een ieder. 
Good life, well-being.