top of page

Ontspanningsmassage draagt bij aan een goede bloedsomloop. Los daarvan is deze massage bijzonder rustgevend. En heel plezierig.

Stralend & ontspannen

Kalmeert en herstelt het lichaam

Ontspanningsmassage

Een lichaamsmassage, inclusief hoofd- en gezichtsmassage. Gericht op het bereiken van een diepe ontspanning en het activeren van het reinigingsproces van het lichaam. Deze massage stimuleert de bloedsomloop en draagt bij aan een gezonde en glanzende huid.

Intensiteit: soft

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat ontspanningsmassage voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page