top of page

Bij orthomoleculaire therapie worden tekorten aan nutriënten oftewel voedingsstoffen aangevuld m.b.v. voedingssupplementen.  

Je bent, wat je eet.

Voeding als medicijn

Orthomoleculaire therapie

Orthomoleculaire therapie wordt ook wel omschreven als nutritionele geneeskunde. Deze definitie laat goed zien waar het bij orthomoleculaire therapie om draait: om nutriënten, oftewel voedingsstoffen.  

 

Voor een gezond leven en een goed gevoel van welzijn is het van belang dat ieder mens de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt. Alle mensen zijn verschillend en ieder mens zou zich op de voor hem/haar beste manier moeten voeden. Een onbalans in nutriënten kan leiden tot een verzwakking van het immuunsysteem. Voeding wordt binnen de orthomoleculaire wetenschap dan ook als (preventief) medicijn gezien voor veel aandoeningen. 

 

Een orthomoleculair therapeut onderzoekt samen met de klant aan welke voedingsstoffen een tekort is en vult deze aan. Dat kan gedaan worden aan de hand van een voedingsplan en indien nodig door het voorschrijven van extra voedingssupplementen.  

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat orthomoleculaire therapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page