top of page

Een bezoek aan de infraroodsauna is ontspannend en bevordert de        gezondheid. Het zorgt voor een goede bloedcirculatie, werkt  ontgiftend, verzacht gewrichtspijn en laat de huid glanzen. 

Rust & ontspanning

Warmte, ontgifting en ontspanning

Sauna

Saunabezoek kan een belangrijke bijdrage leveren aan een goede gezondheid en een gevoel van welzijn. In de infraroodsauna loopt de temperatuur op tot zo'n 65 graden. De infrarood warmte dringt diep door in het lichaam en is daardoor bijzonder effectief. Het lichaam verhoogt de hartslag, pompt meer bloed rond en versnelt de stofwisseling. Om de lichaamstemperatuur omlaag te krijgen gaat het lichaam transpireren. Door transpiratie worden ook de in het lichaam aanwezige afvalstoffen uitgescheiden. Een bezoek aan de sauna heeft dus een ontgiftende werking. 

 

Na zo'n 20 minuten in de warmte gaat het lichaam minder transpireren. Daarom kan een saunabezoek het best worden opgedeeld in drie fases. Eerst 20 minuten in de sauna, daarna 20 minuten rust en tot slot nog een periode van 20 minuten in de sauna. Saunabezoek zorgt voor een ontspannen gevoel en een stralende huid, zeker in combinatie met het scrubben met zeezout.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat de sauna voor jou kan betekenen. 


Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page