top of page

Bij voedingscoaching worden klanten op persoonlijke basis begeleid bij het samenstellen en volhouden van een verantwoord eetpatroon.  

Je bent, wat je eet.

Persoonlijk voedingsadvies

Voedingscoaching

Er is gelukkig een groeiend besef dat gezonde voeding en een uitgebalanceerd eetpatroon kunnen bijdragen aan het terugdringen van veelvoorkomende welvaartsaandoeningen en het genezingsproces en herstel van het lichaam kunnen bevorderen. Bij voedingscoaching worden klanten op persoonlijke basis begeleid bij het samenstellen en volhouden van een verantwoord eetpatroon en gezondere leefstijl. 

 

Een gezond voedingspatroon is essentieel voor het optimaal functioneren van het lichaam. Pure, verse, biologische producten vormen de basis van een gezond voedingspatroon. Verkeerde voeding en stress kunnen het lichaam dermate belasten dat er gezondheidsklachten, spijsverteringsproblemen en/of voedselintoleranties ontstaan. 

 

Onze voedingscoach begeleidt en motiveert klanten op weg naar een gezonder voedingspatroon. De coach stelt een individueel voedingsplan op, waarbij de persoonlijke voorkeuren van de klant en zijn eventuele onderzoeksresultaten leidend zijn. Zo werken we samen met de klant aan een gezondere levensstijl, passend bij zijn leeftijd en levenswijze. 

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat voedingscoaching voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page