top of page

Waterstof (H2) en zuurstof (O2) vormen samen water (H2O). Het is daarom een essentieel onderdeel van ons leven en ons lichaam maakt het zelf aan. Door ons hedendaagse leven vol gifstoffen en stress ontstaat oxidatie, oftewel vervuiling.

 

Hierdoor maken we minder waterstof aan en verslechtert de zuurstofopname in de energiefabriekjes (mitochondriën) in de cel met een tekort aan energie als gevolg. Er ontstaat een cascade van meer vervuiling en minder energieproductie, wat leidt tot een cascade met als gevolg ziekte en veroudering.

 

De wetenschap beschrijft dat 85% tot 90% van de hedendaagse ziekten in de basis hierdoor ontstaat.

85% tot 90% van de hedendaagse ziektes ontstaat door vervuiling in het lichaam

Laat je lichaam herstellen met waterstof.

WATERSTOFGAS

THERAPIE

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

Waterstof toedienen, via bijvoorbeeld inhalatie, herstelt het waterstofgehalte in het lichaam en deze cascade te herstellen. Het werkt als selectieve anti-oxidant, door zich met de vrije zuurstof-oxidanten te verbinden met als eindproduct water. Dit is gemakkelijk door het lichaam uit te scheiden, in tegenstelling tot andere anti-oxidanten die vaak restproducten opleveren die het lichaam nog zelf moet elimineren. 

 

Waterstof is een zeer klein molecuul en werkt gemakkelijk op celniveau, waardoor het toepassingsgebied enorm breed is en voor vele ziektebeelden wetenschappelijk bewezen effectief. Waterstof toedienen is non-toxisch, waardoor het gemakkelijk en veelvuldig in te zetten is!

Wat doet deze therapie?

Klik op de knop hieronder.

Wil je de onderbouwing weten van deze therapie? 

Testimonials

Patiënt

Frits Hamel

Ik heb veel last gehad van een corona besmetting, de klachten gingen maar niet over.


Na een paar weken hypoxie therapie voelde ik me stukken beter.

Patiënt

Sherry Kent

Mede dankzij de steun en de begeleiding van therapeuten van The Innersense Natural Medical, ben ik positief en succesvol door chemo en radiotherapieën gegaan.

 

Door de Intermittent Hypoxie training, is mijn ademhaling meer ontspannen, mijn geest helderder en mijn energie terug. 

Patiënt

Maritza Rijn

Ik heb een drukke en onregelmatige baan. 


De intermittent hypoxie training bij The Innersense helpt me om tot rust te komen en mijn werk goed aan te kunnen.

Bekijk onze video!

Wil je direct even kijken hoe een waterstof behandeling eruit ziet bij ons? Mooi! Kijk dan even onze video! Krijg je ook direct een uitleg van de werking.

Direct een afspraak inplannen?

We hebben het zo simpel mogelijk proberen te maken. Als je op de knop drukt, kan je direct een afspraak inplannen op de tijd die jouw uitkomt. 

bottom of page