top of page

Yoga therapie combineert een eeuwenoude oosterse filosofie met moderne medische inzichten. Deze therapie ondersteunt het herstel bij chronische aandoeningen.

Optimale balans

De verbinding tussen medische kennis en yoga

Yoga therapie

Yoga zorgt voor een gezonde balans tussen lichaam en geest. Het maakt het lichaam bovendien sterker en meer flexibel. Yoga levert zo een belangrijke bijdrage aan het verkrijgen en behouden van een goede mentale en fysieke gezondheid. In één van de oudste Yoga Shala's van Amsterdam bieden we een uitgebalanceerd aanbod aan van yogalessen, toegankelijk voor alle niveaus.

 

Onze ervaren en gepassioneerde docenten hebben verschillende achtergronden en ervaring in Hatha, Ashtanga, Vinyasa, Kundalini, Bikram, Jivamukti, Yin/Restorative, Yoga Nidra, Prenatal, Postnatal, 50+ and Kids Yoga. Ook Private Yoga, Duo yoga of Yoga Therapy zijn beschikbaar.

 

Yoga therapie combineert een eeuwenoude oosterse filosofie met moderne medische inzichten. Deze therapie ondersteunt het herstel bij chronische aandoeningen.

Wat is het precies?

Meer informatie?

Ieder lichaam is anders, daarom leggen we je graag persoonlijk uit wat yogatherapie voor jou kan betekenen. 

Wil je direct een afspraak maken?

Of neem contact op:
info@theinnersense.nl 

020 - 225 50 21

Sinds de oprichting in 2014 is The Innersense gegroeid van een eenmanspraktijk naar een gezondheidscentrum met een groot aanbod aan therapeuten en therapieën.

 Sinds 2014

Bij The Innersense werken we met een team van meer dan tien specialisten.De persoonlijke behandelplannen van onze cliënten worden door deze therapeuten in teammeetings besproken en geëvalueerd. Waar nodig onderhouden we contact met de reguliere artsen van onze cliënten.

10+ specialisten

In de afgelopen 8 jaar zijn al meer dan 5.000 klanten succesvol behandeld bij The Innersense.

5000+ klanten 

Over The Innersense:

Bij The Innersense behandelen we niet om symptomen te bestrijden, maar om de oorzaak van het probleem te verhelpen. Alleen op die manier kunnen we jouw gezondheid optimaliseren. Onze behandelplannen zijn erop gericht om het zelf-genezend vermogen van het lichaam te bevorderen of te activeren. Hierbij staat de mens als geheel centraal, lichaam & geest.

bottom of page